Hei
Takk for din henvendelse.
I Möller’s Dobbel er gelatinen av svinehud.
I Collets Triomega kommer gelatinen fra storfe.Det er riktig at det utvinnes gelatin av planter ,men foreløpig er det ikke
komersielt. I ingen av våre produkter er det noe fiske gelatin.Mvh
Egil.K.Kjemperud
Forbrukerkonsulent
MöllerCollett AS
Tlf: 22 53 48 00 / 22 53 47 80
petermoller@petermoller.no
Möllers Dobbel og Collets Triomega
April 21, 2008 by SA
Hei!
Jeg ble gjort oppmerksom på artikkelen i Dagbladet Magasinet sist lørdag. I denne artikkelen ble det fremstilt at Möller’s Dobbel inneholdt Gelatin fra svin. På etikketten vår står det Gelatin (storfe), noe som også er det riktige.
Vi hadde tidligere gelatin fra svin da BSE herjet i England og gelatin fra storfe ikke var aktuelt å bruke. I dag er det imidlertid trygt og således bruker vi Gelatin fra storfe.
Dette kun til orientering!
Vennlig hilsen/Best regards
Kristina Johansen
Information Manager
Axellus AS
(Axellus står bl.a bak merkevaren Möller’s)